6 Basis Instructeurs Petanque erbij!

Geslaagden basis instructeur petanque

Zaterdag 2 maart was de Proeve van Bekwaamheid van de Basis Instructeur Petanque (BIP) opleiding bij PC Oisterwijk in Oisterwijk. De opleiding is gegeven door Joop Pols met ondersteuning Eric van Waalwijk van Doorn. De zes cursisten die de PvB hebben afgelegd zijn allemaal geslaagd. De geslaagden zijn Harrie de Brouwer en Joke van Helvoort van PC Oisterwijk, André van den Nieuwenhof en Rob van Berken van Cloeck en Moedigh, Hans Bouman van De Valkatties en Gerard Loeffen. We wensen de BIP’ers heel veel succes en plezier met hun nieuwe functie.

De BIP opleiding zorgt ervoor dat de geslaagde cursisten de nieuwe leden kunnen opvangen bij de vereniging. De nieuwe leden kunnen dan alle eerste basisbeginselen van de sport worden aangeleerd. Van de techniek, tactiek van de sport tot het reilen en zeilen binnen de vereniging en de NJBB in zijn algemeen. De BIP is een echte must voor elke vereniging. Niet alleen om nieuwe leden goed te ontvangen maar ook om nieuwe leden aan te trekken.

Inmiddels ook interesse om een BIP opleiding te volgen? Na de zomer wordt gestart met een opleiding in Heerhugowaard en een opleiding centraal in het land. Geef je interesse door via opleidingen@njbb.nl en wie weet zorg jij binnenkort voor de nieuwe leden van jouw vereniging.