Bestellen

Het bestelformulier

Op het bestelformulier staan verschillende artikelen. Het bestelformulier biedt mogelijkheid tot het bestellen van butjes (uniek geverfd), uitslagenlijsten (A1 formaat), wedstrijdkaarten (A6 formaat), reglementenboekjes (A6 formaat), flyers van Play Petanque en flyers Zonder Respect geen Petanque. Klik hier om het bestelformulier te downloaden.

Kleding bestellen

Voor functionarissen van verenigingen zijn te bestellen: verenigingspolo, verenigingsjas en verenigingstrui. De verenigingspolo kost 25,- per stuk (inclusief verzendkosten). De jas en trui kosten 35,- per stuk (inclusief verzendkosten). Alle artikelen worden voorzien met de witte bedrukking op de rug met de tekst ‘OFFICIAL’. Het is te bestellen door middel van het sturen van een e-mail naar info@njbb.nl onder vermelding van het aantal artikelen en de betreffende maten.
Indien er wordt getwijfeld over de kledingmaat kan er bij een Erima-vestiging in de buurt een vergelijkbaar artikelen worden gepast. Wanneer de maat toch niet voldoet, kan het kledingstuk worden geruild. Verzendkosten zijn voor de vereniging. De levertijd bedraagt, mede door de bedrukking, ongeveer drie weken. 

NJBB Jack-officialNJBB Polo_Official

 

 

Official verenigingstrui        
Official verenigingspolo

De afbeelding van de verenigingsjas is op te vragen via info@njbb.nl.

Enthousiast?

Neem contact met het NJBB Bondsbureau.