Bondsbestuur bedankt Twan Beckers met gouden speld

Enkele weken geleden is bekendgemaakt dat Twan Beckers per medio januari 2022 de NJBB zal verlaten. Tijdens de (digitale) bondsraadsvergadering is door voorzitter Lieke Vogels uitgebreid stil gestaan bij de belangrijke rol die Twan heeft gespeeld voor de NJBB en de petanquesport in het algemeen.

Nadat Twan vanaf 2008 enkele jaren actief is geweest als beleidsmedewerker, begon hij in juli 2013 als directeur. In deze rol gaf hij leiding aan het team op het bondsbureau en was hij nauw betrokken bij (bijna) alles wat de NJBB aangaat. 

Zoals Lieke Vogels tijdens haar dankwoord aangaf “is de gehele NJBB Twan veel dank verschuldigd voor zijn kennis, kunde en jarenlange tomeloze inzet. Ook zijn betrokkenheid bij de petanquesport in het algemeen, de verenigingen, de medewerkers op het bondsbureau, het bondsbestuur en alle andere betrokkenen bij de petanquesport is van grote waarde geweest.”

Om de dankbaarheid en waardering kracht bij te zetten, heeft het bondsbestuur besloten om Twan te onderscheiden met een gouden speld. Twan ontving deze onderscheiding uit handen van voorzitter Lieke Vogels.