Digitale informatiesessie Basis Instructeur Petanque (BIP)

Header-opleidingSRHet Nationaal Sportakkoord werd in juni 2018 ondertekend. Het doel van het Sportakkoord is om te bereiken dat iedereen plezier in sport kan beleven. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Via het Sportakkoord zijn er tal van ondersteuningsmogelijkheden voor verenigingen en de leden van de vereniging. Zo is het via het Sportakkoord mogelijk om inschrijfkosten voor de opleiding tot Basis Instructeur Petanque (BIP) van de NJBB geheel of gedeeltelijk te laten vergoeden. We hebben gemerkt dat er in district Noord interesse is in een eventuele BIP opleiding. Echter is ook nog niet bij iedere vereniging bekend hoe de BIP opleiding eruit ziet en waar het precies om gaat.

We willen om die reden een digitale informatiesessie organiseren via Microsoft Teams. Bij de informatiesessie geven we verdere duidelijkheid over de opleiding. Hoe zit de opleiding in elkaar, wat kan uiteindelijk een opgeleide BIP’er en waarom is de BIP’er zo belangrijk voor de vereniging. De informatiesessie staat voor iedereen open. Bestuursleden van de vereniging maar ook geïnteresseerde leden. Er staat geen maximum op het aantal deelnemers. Via deze informatiesessie willen we verdere duidelijkheid geven over de opleiding en de mogelijkheid tot het aanvragen van vergoeding van de inschrijfkosten voor de opleiding via het Sportakkoord. Ook verenigingen of geïnteresseerden uit andere districten zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze digitale informatiesessie.

De informatiesessie vindt plaats op donderdag 7 januari van 19:30-20:30 via Microsoft Teams. Opgeven is mogelijk door een e-mail te sturen naar opleidingen@njbb.nl met de namen van de deelnemers, de verenigingsnaam en de e-mailadressen. We zien de aanmeldingen graag tegemoet en tot dan.