Digitale informatiesessie opleidingen (meld je nu aan!)

De planning van de opleidingen voor 2021 is vrijwel gereed. De meeste locaties zijn vastgesteld, op twee locaties van de BIP opleiding na, maar die volgen spoedig. Daarnaast zijn de meeste data van de opleidingen bekend. De overige data volgen spoedig op de website. Klik hier om de planning van de opleidingen voor 2021 te bekijken en verder informatie zoals hoe kan worden ingeschreven.

Op dinsdag 18 mei wordt een digitale informatiesessie georganiseerd over de opleiding tot regionaal scheidsrechter (RSR) en regionaal wedstrijdleider (RWL). Donderdag 7 januari is al een digitale informatiesessie georganiseerd over de opleiding tot basis instructeur petanque (BIP). Klik hier om die digitale sessie terug te kijken.

De digitale sessie staat open voor alle aangesloten leden. Zowel bestuursleden van de vereniging kunnen deelnemen aan de digitale sessie als eventuele geïnteresseerden in een van de twee opleidingen. De digitale sessie start om 19:30 uur en wordt gehouden via Microsoft Teams.

Aanmelden voor de digitale sessie is niet meer mogelijk. Maandag 17 mei wordt de vergaderlink gestuurd met verdere instructies over Microsoft Teams. 

Vragenlijst opleidingen en ontwikkeling CSR
Op vrijdag 19 maart hebben alle verenigingen, geïnteresseerde leden (in een scheidsrechtersopleiding en bekend bij het bondsbureau) en regionale scheidsrechters een vragenlijst ontvangen. Deze groepen zijn vragen gesteld over de ontwikkeling van de opleiding tot clubscheidsrechter (CSR). Klik hier voor verdere informatie over de ontwikkeling van de opleiding.

Remco Haring is voor dit project aangetrokken en momenteel bezig met verdiepende gesprekken, nadat de vragenlijsten zijn geanalyseerd. Na de verdiepende gesprekken wordt met de opleiders gekeken hoe het verder vorm kan worden gegeven. Via het Nieuwsbouletin en de website wordt de voortgang van het project bijgehouden.