Geslaagden Basisopleiding Wedstrijdleider & Scheidsrechter

Basisopleiding Wedstrijdleider

Woensdag 1 maart vond de Proeve van Bekwaamheid plaats bij JBC Vlaardingen. De geslaagden zijn: André Alders, Willy Fromm, Fred van der Reijken, Ria Bronsema-Kampers, Robin Teijgeler, Lex de Vries, Gerard Lens en Ton Remmerswaal.

V.l.n.r. Huub van den Broek,Lex, Gerard, Ria, Robin, Ton, Andre, Willy, Fred en Wim Flecken

Basisopleiding Scheidsrechter

Vrijdag 3 maart vond de Proeve van Bekwaamheid plaats bij PV Le Château in Wijchen. De geslaagden zijn: Bertha Kort, Mary den Engelsman, Peter van Kruijsbergen, Hans van Loon, Henk Vos, Rien van Kinderen, Koos Stoffels

Personen op de foto van links naar rechts: Peter van Kruijsbergen, Henk Vos, Koos Stoffels, Hans van Loon, Bertha Kort, Rien van Kinderen, Mary den Engelsman, Huub van den Broek

Op 18 januari vond de Proeve van Bekwaamheid plaats van de Basisopleiding Scheidsrechter in Ammerzoden. Ten onrechte is Hens Kieboom toen niet vernoemd als geslaagde. Bij deze zetten we dat recht, van harte gefeliciteerd, Hens!

Tijdens de herkansing van de Basisopleiding Scheidsrechter op 8 februari in Bodegraven heeft ook Maarten Hoogendoorn zijn diploma behaald. Gefeliciteerd!

Namens de gehele organisatie feliciteren wij alle cursisten met hun diploma en bedanken wij Huub van den Broek, Wim Flecken én de gastverenigingen voor hun bijdrage!