Interactieve webinars ontwikkeld om verenigingen tijdens coronacrisis te helpen

We begrijpen dat er nu veel vragen leven binnen de vereniging. Omdat offline samenkomen helaas even niet lukt, organiseren we drie interactieve webinars die speciaal zijn ontwikkeld om verenigingen tijdens de coronacrisis te helpen.

Tijdens deze webinars wordt jouw vereniging, samen met een aantal andere verenigingen, concreet op weg geholpen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging. We gaan in op actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor jouw club.

Gratis deelname
Deelname is kosteloos voor verenigingen die zijn aangesloten bij de NJBB. Je kunt je aanmelden voor meerdere webinars. We vragen je om met maximaal 2 personen van één vereniging deel te nemen. Zo kunnen er zo veel mogelijk verenigingen deelnemen en kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Vol = vol
We organiseren de webinars in samenwerking met NOC/NSF en sportopleidingen.nl. De webinars worden door de zeven sportbonden georganiseerd die zijn gevestigd op de Kelvinbaan in Nieuwegein. In totaal zijn er 100 individuele plekken voor alle verenigingen van de zeven sportbonden. Meld je dan ook snel aan want vol = vol. Interesse? Alle secretarissen van de bij de NJBB aangesloten verenigingen hebben de aanmeldingslink ontvangen. Zij kunnen de inschrijving direct regelen.