Meer vrijwilligers en meer sponsoren, ook voor jouw vereniging?

Meld je dan aan voor de gratis masterclasses van onze collega’s Badminton Nederland!

Rondom de Yonex Dutch Open (het grootste jaarlijkse internationale toernooi van Badminton Nederland) organiseren zij een aantal masterclasses voor verenigingsbestuurders. 

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT)

Komt het werk binnen jouw vereniging vaak op dezelfde schouders terecht of heeft jouw vereniging een tekort aan vrijwilligers? Wil jij in een korte periode het imago rondom het vrijwilligerswerk binnen de vereniging verbeteren? En vind jij dat vrijwilligerswerk vanzelfsprekend moet zijn?

Dan is de masterclass “Méér vrijwilligers in kortere tijd” wellicht iets voor jou! Deze titel klinkt misschien als een onwaarschijnlijke punchline… Maar, dat is het niet! Integendeel! De methode heeft in de afgelopen 8 jaar bij ruim 1200 verenigingen al meer dan 50.000 vrijwilligers opgeleverd! Succes verzekerd!

Tijdens deze masterclass neemt Koen Berends (Manager Verenigingsondersteuning Badminton Nederland) je mee in de stappen die je kunt zetten om succesvol vrijwilligers te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Waar en wanneer
De masterclass vindt plaats op woensdag 9 oktober van 20:00-21:30u. De locatie is het Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere. Iedere deelnemer ontvangt een gratis ticket voor de Yonex Dutch Open zodat je voor en na de masterclass naar de wedstrijden kunt kijken!

Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT)

Is jouw vereniging op zoek naar sponsors? Leveren je pogingen om in contact te komen met potentiële sponsors niets op? Denk je dat sponsors verbinden aan jullie vereniging niet mogelijk is? Wil je graag ondersteuning bij het werven van sponsors? Wil je graag gestructureerd stap voor stap aan de slag? Is resultaat het enige dat telt?

Dan is de masterclass “Méér sponsors in kortere tijd” wellicht iets voor jou! De methode is ontwikkeld door Team Sportservice en gaat uit van een systematische aanpak voor het werven van sponsoren en het vinden van een win-win situatie. Geen “gunsponsoring” maar een partnership waar beide partijen wat aan hebben. De workshop wordt gegeven door ervaren verenigingsadviseur Niels van Weert.

Tijdens deze masterclass wordt je meegenomen in de stappen die je kunt zetten om succesvol sponsoren te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

Waar en wanneer
De masterclass vindt plaats op zondag 13 oktober van 10:00-11:30u. De locatie is het Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere. Iedere deelnemer ontvangt een gratis ticket voor de Yonex Dutch Open zodat je na de masterclass naar de finales kunt kijken!

Aanmelden

Aanmelden kan middels: ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT)‘ en ‘Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT). Aan deelname zitten geen kosten verbonden. De workshops kunnen los gevolgd worden. 

Hulp nodig in de uitvoering?
Naast de masterclass biedt Badminton Nederland in samenwerking met Team sportservice ook de cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ en ‘Meer sponsoren in kortere tijd’ aan. Indien je na de masterclass besluit om dit traject te volgen wordt je bij het uitvoeren van iedere stap ondersteund met materialen en coaching. Tijdens de masterclass ontvang je meer informatie over de cursus.