Olaf Melsen nieuwe directeur NJBB

Het bestuur van de NJBB is verheugd te kunnen melden, een nieuwe directeur te hebben benoemd. Met ingang van maandag 14 februari volgt Olaf Melsen Twan Beckers op, die de functie van directeur vanaf 2013 bekleedde.

Olaf heeft een veelzijdige carrière met ruime ervaring in leidinggevende functies bij verschillende organisaties en heeft daarnaast als zelfstandig ondernemer bedrijven gecoacht en geadviseerd. Ook is hij als docent verbonden geweest aan de Fontys Sporthogeschool. Bij de Nederlandse Volleybalbond heeft hij geruime tijd in verschillende managementfuncties een breed netwerk in de sportwereld opgebouwd.

Met veel enthousiasme en een gezonde dosis ambitie kijkt Olaf uit naar zijn nieuwe functie. “Heel graag zet ik mij samen met het team van de NJBB in voor een duidelijke koers; herkenbaar voor leden en aantrekkelijk voor de ‘petanquer van de toekomst’. Ik kijk uit naar een open en toekomstgerichte samenwerking met het team, het bestuur, de verenigingen, de partners, sponsoren en andere stakeholders.”

Op korte termijn staat er met het EK in eigen land natuurlijk een prachtig evenement voor de deur. Olaf reageert: “We gaan naast het organiseren van dit topevenement en alle activiteiten in het jubileumjaar ook onze uiterste best doen om dit grandioze jaar te gebruiken als uithangbord voor onze sport. Op die manier willen we zo veel mogelijk mensen bereiken om als petanqueliefhebbers optimaal te profiteren van de unieke kansen die dit jaar ons gaat brengen; Een goede spin-off realiseren voor de gehele Jeu de Boulescommunity ”.

Voorzitter van de NJBB Lieke Vogels: “Het bestuur ziet in Olaf Melsen, met een hart voor de sport en ervaring en kennis in het verenigingswerk, een verbindende directeur die van toegevoegde waarde zal zijn om de Jeu de Boulessport goed te positioneren en verder te ontwikkelen.