Profiteer van korting bij ACSI Kampeerreizen

Sinds 1 april 2024 is ACSI Kampeerreizen sponsor van de NJBB. ACSI Kampeerreizen is gespecialiseerd in het organiseren van rondreizen voor kampeerders, waarbij tijdens de reizen regelmatig een potje petanque wordt gespeeld. Dit maakt ACSI Kampeerreizen de perfecte partner voor de NJBB om onze geliefde sport nog meer in de schijnwerpers te zetten.

Wie is ACSI Kampeerreizen?

ACSI Kampeerreizen is onderdeel van ACSI, dé campingspecialist van Europa. Sinds 1985 organiseren zij rondreizen voor kampeerders door heel Europa en soms zelfs daarbuiten. Samen met andere enthousiaste kampeerders viert u op een ongedwongen manier vakantie, genietend van het campingleven en de bijbehorende vrijheid.

De kampeerreizen van ACSI worden begeleid door ervaren reisleiders die net zo gepassioneerd zijn over kamperen als u. Zij nemen u mee op leuke uitstapjes, zodat u een land of regio echt goed leert kennen. Daarnaast staan zij altijd voor u klaar bij vragen of problemen.

Het aanbod van ACSI Kampeerreizen omvat bijna veertig verschillende kampeerreizen. Er is altijd wel een reis die bij u past, of u nu op zoek bent naar uitdagende rondreizen met wandelingen en fietstochten, of juist naar minder inspannende reizen gericht op sightseeing. Welke reis u ook kiest, u beleeft gegarandeerd de vakantie van uw dromen!

Exclusieve Korting voor NJBB-leden

Bent u enthousiast geworden over de kampeerreizen van ACSI en wilt u graag een keer meegaan? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Als NJBB-lid profiteert u namelijk van 5% korting op alle reizen. Vul de onderstaande kortingscode in tijdens het boekingsproces op de website van ACSI Kampeerreizen en ontvang de korting op uw volgende kampeerreis.

Kortingscode:
NJBBKR5

Voorwaarden

  • De kortingscode kan alleen gebruikt worden in combinatie met een geldig NJBB-lidmaatschapsnummer. Het lidmaatschapsnummer dient ingevoerd te worden bij ‘Opmerkingen’ in de laatste stap van de boeking.
  • De korting geldt alleen op de reissom, niet op verzekeringen en andere aanvullende kosten.
  • De kortingscode mag één keer per jaar gebruikt worden.
  • De kortingscode kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes.
  • De kortingscode geldt op alle rondreizen op acsireizen.nl.

Klik hier voor alle reizen van ACSI Kampeerreizen