Reserveringssysteem banen via AllUnited en Boulesbaas

Sinds maandag 11 mei mogen petanqueverenigingen haar buitenbanen weer openen om leden onze geliefde sport te laten beoefenen. Hierbij dient uiteraard rekening te worden gehouden met de maatregelen die in het algemene sportprotocol zijn opgenomen. Om de onverwachte toestroom van leden richting de speellocatie te bewaken, wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met speelmomenten te werken. De afgelopen dagen heeft het bondsbureau contact gehad met AllUnited om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een baanreserveringssysteem. AllUnited heeft een dergelijk systeem al ontwikkeld voor tennisverenigingen die dit momenteel volop gebruiken. Voor onze petanqueverenigingen hebben we een scherp aanbod kunnen realiseren.

Voor € 100,00 (excl. btw) kan een vereniging gebruik maken van een planningsmodule (voor baanreserveringen) t/m 31 december 2020.

Dit bedrag is opgebouwd uit eenmalige implementatiekosten van € 80,00 en abonnementskosten van € 20,00 voor de rest van het jaar. Normaliter bedragen de abonnementskosten € 50,00 per jaar en de implementatiekosten eenmalig € 250,00.

Mocht je deze functionaliteit alleen dit jaar willen gebruiken dan kun je deze dienst met inachtneming van 1 maand opzegtermijn voor volgend jaar vóór 1 december opzeggen.

Je kunt dan de rest van het jaar voor een relatief klein bedrag gebruik maken van een mooie baanreserveringstool. Mocht je ook na 31 december gebruik willen blijven maken van deze functionaliteit dan betaal je alleen nog de jaarlijkse abonnementskosten van € 50,00 (excl. btw).

Mocht je interesse hebben, kun je rechtstreeks contact opnemen met AllUnited.

‘Binnenkort ook: gratis reserveringssysteem via Boulesbaas
Ook via de Boulesbaas app zal binnenkort een reserveringssysteem beschikbaar zijn waar onze verenigingen gratis gebruik van kunnen maken. Hiermee willen wij het voor onze verenigingen nog makkelijker maken om hun (buiten)banen beschikbaar te stellen voor reserveringen, zodat jij straks makkelijk en snel een baan kan boeken via de Boulesbaas app. Zo willen we het mogelijk maken om ook de komende tijd in beweging te blijven, maar wel onder de juiste en veilige omstandigheden. Zodra het reserveringssysteem via de Boulesbaas app gereed is voor gebruik, zullen we hierover communiceren via onze gebruikelijke communicatiekanalen.

Heb je namens jouw vereniging vragen over het reserveringssysteem via de Boulesbaas app? Neem dan even contact op via bazen@boulesbaas.club.