Route

Route

Samenwerkende sportbonden
Kelvinbaan 48, 1e etage
3439 MT Nieuwegein

Het bondsbureau van de NJBB is samen met de KNBSB (Base- en Softball), NBB (Basketball), KNCB (Cricket), NTTB (Tafeltennis), KNAS (Schermen) en NBB (Badminton) gevestigd in het pand op de eerste etage.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam
Volg de A2 richting Den Bosch, volg op het verkeersknooppunt Oudenrijn richting Arnhem (A12) en vervolgens afslag Ring Utrecht (afritnummers 16-18). Neem daarna afslag 18 richting industrieterrein Nieuwegein. Volg de richting industrieterrein Nieuwegein. Nadat u over het Amsterdam-Rijnkanaal bent gegaan, gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (richting Plettenburg-West) de Perkinsbaan op (die overgaat in de Marconibaan). Ga na 450 m rechtsaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, de oprijlaan op en de hekken door richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag
Volg de A12 richting Arnhem. Op het verkeersknooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Houten Ring Utrecht-Zuid volgen (afslagnummers 16-18). Neem afslag 18 richting industrieterrein Nieuwegein. Volg de richting industrieterrein Nieuwegein. Nadat u over het Amsterdam-Rijnkanaal bent gegaan, gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (richting Plettenburg-West) de Perkinsbaan op (die overgaat in de Marconibaan). Ga na 450 m rechtsaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, de oprijlaan op en de hekken door richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Vanuit de richting Arnhem
Volg de A12 richting Den Haag/Rotterdam. Neem voor knooppunt Lunetten de parallelbaan richting Ring Utrecht. Neem afslag 18 richting industrieterrein Nieuwegein. Volg de richting industrieterrein Nieuwegein. Nadat u over het Amsterdam-Rijnkanaal bent gekomen, gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (richting Plettenburg-West) de Perkinsbaan op (die overgaat in de Marconibaan). Ga na 450 m rechtsaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, de oprijlaan op en de hekken door richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Vanuit de richting Den Bosch/Breda
Volg de A2 richting Amsterdam. Bij knooppunt Everdingen naar de A27 richting Vianen/ Hagestein/Utrecht/Almere. Neem afslag 28 Nieuwegein. Richting Nieuwegein aanhouden. Bij het kruispunt rechtsaf de Hollandhaven op (die overgaat in de Structuurbaan) Aan het einde van de weg linksaf (de Martinibaan op). Bij de verkeerslichten rechtdoor de Perkinsbaan op (die overgaat in de Marconibaan). Ga na 450 m rechtsaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, de oprijlaan op en de hekken door richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid bij het pand.

Openbaar vervoer

De kelvinbaan is per bus bereikbaar.

Vanaf Utrecht CS: Snelbus lijn 65. Uitstappen bij de halte Oosterlicht College. (Let op:deze bus rijdt ’s avonds en in het weekend niet). Houd de school aan uw linkerzijde en ga de eerste weg linksaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, de oprijlaan op en de hekken door richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Vanaf Utrecht CS: Snelbus lijn 66. Uitstappen bij de halte Marconi-Hoog. (Let op:deze bus rijdt na 19.00 uur niet). Loop richting de Dieselbaan en ga deze op. Voorbij de school de eerste weg rechtsaf de Kelvinbaan op. Voor de slagbomen rechtsaf, richting ons pand ‘De Boomgaard’.

Vanaf Nieuwegein Stadscentrum: Snelbus lijn 66. Uitstappen bij de halte Marconi-Hoog.

Na 19.00 uur is de halfuursdienst van lijn 74, halte Zorgcentrum Zuilenstein – Diepenbrocklaan, een optie. Looproute (ongeveer 20 minuten), vanaf de Kelvinbaan linksaf de Edisonbaan op, linksaf Rond het Fort, over het water linksaf en meteen rechtsaf de Nedereindseweg op, naa 200 meter de Strawinskystraat in, links aanhouden voor de Verdistraat, rechtsaf naar de Diepenbrocklaan.

Alternatief: lijn 48 naar Houten vanaf bushalte Marconi-Hhoog (1x per uur een minibusje), in Houten verder met de trein.

Voor actuele informatie over routes en vertrektijden raadpleegt u de website van Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland (www.9292.nl) of bel met 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).