Sponsordag EK 2022 bij ‘t Dupke

Op een prachtige locatie, dichtbij Den Bosch, vond maandag 20 september bij petanquevereniging ’t Dupke in Sint Michielsgestel een sponsor- partnerdag plaats met betrekking tot het EK 2022. Na het welkomstwoord van Twan Beckers (directeur NJBB) hielden Lieke Vogels (voorzitter NJBB) en Eric Kersten (directeur Team TOC) een enthousiast verhaal over de kansen die dit evenement biedt voor de NJBB en de partners die dit evenement omarmen. Daarna kreeg Jobbi Schefferlie (deelnemer WK Petanque 2017) enkele vragen voorgelegd over de sport petanque. Na deze introductie kregen alle aanwezigen een uitleg over de sport aan de hand van het spelen van een oefenmêne. 

Daarna was het de beurt aan de aanwezigen om twee wedstrijden te spelen. Met enkele tips van Jobbi, Meep Poel (coach veteranen) en Jan Paashuis (coach ’t Dupke) kwam het talent van enkele deelnemers boven drijven. Onder het genot van een hapje en een drankje werd deze prachtige nazomerse dag afgesloten. 

Met dank aan alle deelnemers
Heineken, Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch, Golden Tulip Hotel Central, La Boule, Erima, AllUnited,  Bleu Sky Ergonomics, Thomas International, Sweetlife BV, Herbalife, Orange Peak Company, Movico, Sportunity.

Speciale dank aan de vereniging JBC ’t Dupke die deze dag gefaciliteerd heeft.