Terugkijken: Digitale informatiebijeenkomst BIP

Op donderdag 7 januari is een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd over de opleiding tot basis instructeur petanque (BIP) via Microsoft Teams. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met rond de 50 deelnemers. Vergelijkbare bijeenkomsten gaan nog worden georganiseerd voor de andere twee opleidingen, tot regionaal scheidsrechter (RSR) en regionaal wedstrijdleider (RWL). In het nieuwsbouletin en op de website wordt hier te zijner tijd verdere informatie over gegeven.

De opname van de informatiebijeenkomst over de BIP opleiding geeft de mogelijkheid aan de deelnemers om nog eens alles rustig terug te kijken en leden die verhinderd waren kunnen de bijeenkomst alsnog volgen. Lees je dit nieuwsbericht op de website, dan kan je de video hieronder terugkijken. Lees je dit nieuwsbericht in de NJBB-Scapp, klik dan hier om de sessie terug te kijken. De bijeenkomst kan dan worden teruggekeken op ons YouTubekanaal. Daarnaast kan de presentatie van de informatiebijeenkomst worden bekeken door hier te klikken.

Het is mogelijk om je interesse voor de BIP opleiding (of andere opleidingen) kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar opleidingen@njbb.nl onder vermelding van je naam en licentienummer. Je ontvangt dan verdere informatie zodra een opleiding in jouw regio start. Uiteindelijk opgeven voor de opleiding gaat via het secretariaat van de vereniging.

Bovendien is bij de informatiebijeenkomst gevraagd om een wervende tekst te ontwikkelen voor de verenigingen, om leden van de vereniging te enthousiasmeren voor de BIP opleiding. De wervende tekst is te vinden door hier te klikken.

Tot slot worden het aantal geïnteresseerden per district bijgehouden voor de opleidingen. Dat is eveneens bij de informatiebijeenkomst naar voren gekomen. De geïnteresseerden zijn te vinden via het menu NJBB Academie en het submenu Over de Academie. Het streven is om het eerste kwartaal de planning voor 2021 gereed te hebben.

We zien de aanmeldingen voor de lijst van geïnteresseerden graag tegemoet.

Wil jij leren hoe je de vereniging kan helpen bij het werven van nieuwe leden? En laat jij de nieuwe leden graag kennismaken met de petanquesport én de vereniging? Volg dan de opleiding tot Basis Instructeur Petanque (BIP) en leer hoe jij nieuwe leden een goede start kan geven binnen jouw vereniging.