Update 30-03 ontwikkelingen ledenadministratie

Update 30 maart
AllUnited biedt ledenadministrateurs de mogelijkheid om via een webinar nogmaals de mogelijkheden van het digitale ledenadministratiesysteem nogmaals te bekijken. Hoe gaat dat in z’n werk? Dat lees je HIER.
 
Update 3 maart
De digitale licentie op creditcardformaat is gereed. Op de pagina van de ledenadministratie staat verdere informatie. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.
 
Update 19 februari
Eventuele foutmeldingen bij de interface worden per e-mail gestuurd naar de hoofdgebruiker van de vereniging. Om de hoofdgebruiker van de vereniging aan te passen kan een e-mail worden gestuurd naar la@njbb.nl. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.
 
Update 29 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is aangeven dat de interface vanaf vandaag automatisch iedere nacht draait. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Update 24 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is aangeven dat de handleiding is aangepast voor het downloaden van de digitale licentie op de mobiel.  De nieuwe versie van de handleiding is ook te vinden op de pagina. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Update 22 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is aangeven dat het vanaf heden mogelijk is om de blokkade op de digitale licentie van leden op te heffen. De digitale licentie kan vanaf dat moment weer worden gedownload door de betreffende leden. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Update 17 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is uitgelegd hoe per e-mail de digitale licentie kan worden gestuurd naar leden met hetzelfde e-mailadres. Bovendien is er een update over het inloggen door leden met hetzelfde e-mailadres. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Algemeen
Momenteel is het bondsbureau volop bezig met het optimaliseren van de verschillende processen binnen het nieuwe systeem van de ledenadministratie. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan met de stand van zaken over de laatste ontwikkelingen. Bij nieuwe ontwikkelingen zal dat worden geplaatst op de pagina van de ledenadministratie en middels een update van dit nieuwsbericht.