Update 24 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is aangeven dat de handleiding is aangepast voor het downloaden van de digitale licentie op de mobiel.  De nieuwe versie van de handleiding is ook te vinden op de pagina. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

 

Update 22 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is aangeven dat het vanaf heden mogelijk is om de blokkade op de digitale licentie van leden op te heffen. De digitale licentie kan vanaf dat moment weer worden gedownload door de betreffende leden. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Update 17 januari
Op de pagina van de ledenadministratie is uitgelegd hoe per e-mail de digitale licentie kan worden gestuurd naar leden met hetzelfde e-mailadres. Bovendien is er een update over het inloggen door leden met hetzelfde e-mailadres. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

Algemeen
Momenteel is het bondsbureau volop bezig met het optimaliseren van de verschillende processen binnen het nieuwe systeem van de ledenadministratie. Klik hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan met de stand van zaken over de laatste ontwikkelingen. Bij nieuwe ontwikkelingen zal dat worden geplaatst op de pagina van de ledenadministratie en middels een update van dit nieuwsbericht.