Updates coronavirus

Updates coronavirus

Op deze pagina lees je de laatste updates aangaande het coronavirus. Deze pagina vervangt daar mee de ‘oude’ pagina die sinds 2020 werd bijgehouden. Die pagina is nog altijd te bekijken middels deze link, let wel op: de informatie op deze pagina is niet meer actueel.

Update 2 november 2021
De NJBB heeft op dinsdag 2 november kennisgenomen van de persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte waarin hij aangeeft een lastige boodschap te moeten aankondigen. Gezien de snelle toename van het aantal besmettingen en het aantal ziekenhuisopnames, treft het kabinet maatregelen om deze coronagolf te stoppen.

De belangrijkste maatregelen op een rijtje:

  • Hou de basisregels in acht (blijf thuis bij klachten, houd afstand en laat je testen):
  • Houd anderhalve meter afstand (dringend advies, per direct);
  • Werk minimaal de helft van de tijd thuis (dringend advies, per direct);
  • Reis buiten de spits, om drukte te vermijden;

Het hele nieuwsbericht lees je hier.

Update 11 oktober 2021

De tijdelijke wet die voor verenigingen het houden van een digitale ALV mogelijk maakt is verlengd. De termijn liep af op 1 oktober 2021. Deze is nu verlengd met 3 maanden, tot 1 december 2021.

Voor de officiële bekendmaking van het nieuws, klik je HIER.

Wil je de pagina met de oude sportprotocollen en maatregelen raadplegen? Dat kan! Let wel op: deze pagina is niet meer actueel en dus ook niet meer geldig. Klik HIER om naar de oude corona-updatepagina te gaan.