Vacature: Directeur

vacature NJBB sport

In verband met het aanstaande vertrek van onze huidige directeur is het Bondsbestuur van de NJBB op zoek naar een ambitieuze opvolger. De directeur is, onder verantwoordelijkheid van het bondsbestuur, belast met de dagelijkse gang van zaken binnen onze sportorganisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, implementeren en evalueren van het beleid gericht op de verdere ontwikkeling en positionering van de mooie petanquesport in Nederland. Je geeft daarbij leiding aan een klein team van zeer professionele en gemotiveerde medewerkers en indirect leiding aan veel vrijwilligers in de verschillende (acht) districten.

Onze uitdagingen en ambities zijn groot. Zo staan we, in het kader van ons 50-jarig bestaan, aan de vooravond van het door ons georganiseerde Europees Kampioenschap in Den Bosch. Tevens blijft het onze uitdaging de petanquesport in Nederland te laten groeien als recreatie- en wedstrijdsport, onder andere
door middel van het optimaal ondersteunen van de bij ons aangesloten verenigingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met de bestuurlijke organisatie hetgeen in de praktijk betekent dat jij de vergaderingen van het bondsbestuur en de bondsraad voorbereidt en uitkomsten uitvoert. Voor beide gremia ben je een belangrijk adviseur en klankbord. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verzorgen van de relatie met subsidiegevers waaronder VWS en NOC*NSF en representeer je onze sport in samenspraak met de voorzitter van de NJBB op nationaal niveau.

Ga naar het complete profiel >

Herken jij je in het geschetste profiel? Maak je interesse dan kenbaar!