Wat kan ik doen?

Vrijwilligers zijn onmisbaar!

Binnen verenigingen maar ook binnen onze sportbond. Een groot deel van onze sportbond draait op de inzet, kennis, betrokkenheid en passie van vrijwilligers. Vrijwilligers binnen onze sportbond zijn in allerlei functies actief zoals in de bondsraad, bondsbestuur, districtsteams commissies en werkgroepen. Daarnaast zijn ook alle functionarissen die wekelijks op competities en toernooien actief zijn in de rol van scheidrechter of wedstrijdleider actief als vrijwilliger.

De NJBB is een sportbond met ambitie. Samen met onze verenigingen wordt hard gewerkt aan en flink geïnvesteerd in de toekomst van onze sport. Vind je het leuk om een steentje bij te dragen en je kennis of ervaring te delen? Kijk dan op de vacature pagina en/of neem contact op met het bondsbureau.

Interesse?

Lees in het kopje hieronder welke functies er zijn en op wat voor manier jij kan bijdragen aan het nog mooier maken van onze sport. Vul daarna onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Bij het veld ‘interesse’ mag je invullen op welk gebied je je vrijwillig in wilt zetten. Heb je nog geen idee? Geen probleem. In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat goed bij je past.

Zo kan jij je bijdragen leveren!

Ja, ik doe mee!

3 + 10 =

De gegevens die u hierboven invult worden uitsluitend gebruikt om u te beantwoorden op ingestuurd bericht. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze privacyverklaring >

Gerelateerde documenten

Onkostenregeling

Declareren